Om någon undrar

Om det är någon som undrar om jag har startat en blogg, så är svaret ja. Och på frågan ”hur tänkte du nu, det är ju faktiskt 2020 och INGEN läser bloggar längre” så har jag ett enkelt svar. Det är exakt därför jag vill ha en blogg. Jag behöver ett säkert ställe att förvara alla sjukt smarta idéer och texter som jag inte vet vad jag ska göra med… just nu. Men som jag kanske kommer att behöva i framtiden. Och då vet jag var de finns. Här. Olästa. Eftersom ingen jävel läser bloggar nuförtiden.

About the author

Mikael Jisander

Mikael Jisander är författare, bosatt i Lomma. En halv Kaj är hans andra fristående roman efter den populära debuten Benny älskar baklava.

By Mikael Jisander

Mikael Jisander

Mikael Jisander är författare, bosatt i Lomma. En halv Kaj är hans andra fristående roman efter den populära debuten Benny älskar baklava.