Ett år som författare

Mitt debutantår är till ända, och jag firar nu ett år som utgiven författare. Vilket år det har varit, Benny älskar baklava har tagit mig på en fantastisk resa!

⭐ Boksläpp den 19 oktober 2021. Skulle egentligen ha varit 2 oktober men pappersbrist i Europa puttade fram datumet. Modernista skickade en vacker blomsterbukett för att fira utgivningen.

⭐ Releasefest på Johan P i Malmö den 20 oktober. Fantastiskt trevlig kväll, så kul att få fira med vänner, familj och bokälskare.

⭐ Radiointervjuer, bland annat på Retro FM och Sveriges Radio P4. Tidningsartiklar i HD, Sydsvenskan och Lokaltidningen i Lomma.

⭐ I flera månader låg Benny etta på topplistan i Klippans bokhandel, som har promotat boken på ett fantastiskt sätt, tack Lasse Månsson för det!

⭐ Boksignering i julhandeln på Akademibokhandeln Center Syd, trevligt arrangerat av Johan Zillén.

⭐ I mars släpptes Benny som e-bok och ljudbok. Bara på Storytel har boken över 1700 recensioner. Jag är väldigt glad över alla läsare och recensenter som tagit sig tid att dela med sig av sina läsupplevelser, bla på Instagram och på olika bloggar.

⭐ Jag har haft förmånen att få göra författarframträdanden på de fina biblioteken i Klippan och Lomma, men även i bokcirklar. Så kul att få möta läsarna live.

⭐ Den 29 juni släpptes pocketboken.

Nu fortsätter författarresan. Nytt bokmanus är precis inlämnat till mitt förlag Modernista. Såklart återstår massor av redigeringsarbete innan det är en färdig bok, men ett levererat manus är en milstolpe värd att fira.

About the author

Mikael Jisander

Mikael Jisander är författare, bosatt i Lomma. En halv Kaj är hans andra fristående roman efter den populära debuten Benny älskar baklava.

By Mikael Jisander

Mikael Jisander

Mikael Jisander är författare, bosatt i Lomma. En halv Kaj är hans andra fristående roman efter den populära debuten Benny älskar baklava.